Özel Fırında Odun ateşinden 250 gr Kuzu eti, Patlıcan , Biber, Domates, sarımsak ve patates, ile hazırlanır.35-40 dk 'de servis edilir.
Özel Fırında Odun ateşinden 1000 gr Kuzu eti, Patlıcan , Biber, Domates, sarımsak ve patates, ile hazırlanır.35-40 dk 'de servis edilir.
Dana Eti ve Kuzu Eti Zırhlanır
Köy Biberi, Kara Biber, Kapya Biberi ,Sarımsak
Servis Süresi 25-30 Dk
Bütün tavuk ve iç pilav 2 saatte hazırlanır
Trabzon kolot peyniri ve tereyağı ile servis edilir .
( 09.00 - 14:00 Arası ) 4 çeşit peynir
2 çeşit zeytin
Bal , Tereyağı, Yeşillik , D.H. Söğüş , Chokella, Omlet , Sigara Böreği, Pişi, Sınırsız çay